• مجموعة من اشهى واجدد الاكلات والوصفات التى تبحث عنها كل ست بيت
  • معلومات جميلة وغريبة وشقيقة
  •  تعرف على جوجل ادنسس وحقق الربح  من التدوين ، وتعرف على السر الحقيقي وراء تحقيقهم لهذه الاموال من المدونات
  •  تعلم الربح من النت

الباتييه بالجبن

الثلاثاء، 28 سبتمبر 2010 التسميات:
طبعا الدراسة بدأت واكيد بنحتاج لحاجة ناكلها الصبح


مع الشاي او النسكافيه وناخدها معانا واحنا نازلين




علشان كده انا جبت طريقة عمل الباتييه بجد جميل جدا




المقادير
1 كيلو دقيق


ملعقة سكر صغيرة


ملعقة ملح صغيرة


ملعقة كبيرة خميرةجافة


3بيضات


زيت +سمن اوزبدة (حوالي كوب الاربع )(في درجة حرارة الغرفة)


ماء للعجن حسب كمية الدقيق

الطريقة


1- نضع الدقيق في اناء حجمه مناسب ونعمل في وسطه حفرة علشان نضع المقادير فيهاماعدا الزبدة.


2- نضع كمية ماء مش كتتير نعجن بيها حتي بيدأالعجين يلم مع بعض
وبعدين نلمه حتي يصبح مثل الكورة.


3- ونتركه في الاناء ونغطيه بفوطه او بلاستيك في مكان دافي لمدةمن 15 الى 30 دقيقة علشان ترتاح.


 4-  نأخذه ونضع عليه الزبدة ثم نضعها علي طاولة ونفردها الفرادة(النشابة)
وطبعا ماننساش نرش دقيق ع الطاولة والفرادة علشان ماتلزقش.

- ممكن استخدام القطاعات اوالسكين عادي لعمل الاشكال زي الصور دي
6- ثم نحشيها جبن (يعني بيبقى شكلها زي الساندوتش).


7- ثم نضعه في الصينية لمدة ساعة علشان يخمر كويس ويدخل الفرن وطبعا يكون مدهون بالبيض اوبيض مخقوق مع لبن(افضل).


8- نخبزه في فرن عالي متسخن مسبقا ونحاسب احسن يتحرق. 


 وتبقى ياعجينة ماتمت خدها الفرن في النار

وبالهنا والشفا

0 التعليقات:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
مزيكاتى كوم © 2010 | تعريب وتطوير : مزيكاتى كوم | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates

سياسه الخصوصيه