-
اتبعني
تابعني على تويتر
-
التدوينات RSS
اشترك في خدمة RSS
-
فيس بوك
انضم للمعجبين في FACEBOOK
Pages
اين انت .... » الرئيسية »
بالهنا والشفا
» الكبدة الاسكندراني على أصولها
الكبدة الاسكندراني على أصولها
الثلاثاء، 16 نوفمبر 2010
التسميات:
بالهنا والشفا
ازيكو عملين ايه عيد سعيد عليكو يارب يعود على الامه كلها بخير انهرضه جيبالكو طريقة عمل الكبده الاسكندراني يارب تعجبكم
المكونات :
==========
كيلو كبده شرائح طازه
2 حبة فلفل شرائح مقطعه
5 فصوص ثوم
1 حبة طماطم مقطعه صغيره
3 معالق كبيره خل
عصير حبة ليمون
زيت زيتون
ملح - فلفل أسود - شطه حسب الرغبه
طريقة التحضير:
==============
تتبل الكبده بالملح واليمون والفلفل والشطه
يوضع الزيت الزيتون علي النار ويقلي الثوم قليلا
تضيف الفلفل الاخضر والفلفل الحار حسب الرغبه
تضيف الكبده
واخيرا نضيف الطماطم المقطعه
تقلب قليلا علي نار هادئه وتقدم
وبالهناء والشفاء
2 التعليقات:
ايه الاكلات الجامدة دى
رهيب جدا ااااااااااا
إرسال تعليق